Galla

Kontakti

Kryeredaktor e themelues: Driton Latifi

info@sporti1.com
marketing@sporti1.com
045900060

 

 

ISG

International Sport Group Sh.p.k.

Adresa Hilmi Rakovica, numër 32, 10000 Prishtinë – Republika e Kosovës

Tel 045900060

Email info@isg-ks.com

Website www.isg-ks.com

Profili i kompanisë

ISG është themeluar më 2012 në Prishtinë nga Driton Latifi, i cili pas 16 viteve eksperiencë në gazetari të shkruar (KOHA Ditore, Lajm, Zëri) dhe përcjellje të shumë ngjarjeve të mëdha sportive formoi këtë kompani. Si redaktor i sportit ai ka përcjellur kampionate evropian të futbollit (Euro 2004 dhe Euro 2008), kampionat botëror (Gjermania 2006), Olimpiadën e Londrës 2012, ndeshje ndërkombëtare të futbollit të kombëtares shqiptare, duele ndërkombëtare të boksit dhe turne të tenisit, ka vendosur që eksperiencën nga këto ngjarje dhe aktivitete të tjera ndërkombëtare të sportit ti zhvillojë nëpërmjet kompanisë, ISG. 

ISG merret me veprimtari të gjëra në fushën e sportit, si menaxhim, marketing, media dhe consulting. 

Të gjitha këto realizohen nga një staf profesional dhe i trajnuar, si dhe në bashkëpunim me kompani dhe ekspert të lëmivë të menaxhimit, marketingut e medias nga Kroacia, Zvicra, Gjermania, Italia, Anglia, Franca e Suedia.

Kryeredaktor: Driton Latifi. Redaktor: Reshat Ibrahimi, Adem Haliti, Alban Latifaj.

Sporti1.com është anëtar i barabartë i Këshillimit të mediave të shkruara të Kosovës (KMSHK). 

Foto e ditës

Francesco Totti i jep fund karrierës së tij 25 vjeçare te Roma dhe kjo është një ditë emocionale për të gjithë tifozët e futbollit. Për ta shënuar këtë rast të veçantë të futbollit, lojtarët Giallorossë do të veshin fanella të posaçme në ndeshjen kundër Genoas në Serie A.

Thënia e ditës

Në fund ne vetëm do të vajtojmë rastet e shfrytëzuara.
Autori i panjohur

Ngjarja e ditës

1981

Kampionatin e 32-të në Formula 1 e fitoi, Nelson Pique me vetëm një pikë dallim.