Galla

Tipet e lojës për sot

Wolfsburg - Dortmund 2
AC Milan - Lazio 1
PSG - Dijon 1-1

Video e ditës

Thënia e ditës

Duhet të luftosh për ta realizuar ëndrrën tënde. Duhet të sakrifikosh dhe të punosh shumë për të.
Lionel Messi